Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

WOW! Pak 5.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING op CLUB BRUGGE – LEIPZIG!

Woensdagavond om 21.00 uur staat de wedstrijd tussen Club Brugge en RB Leipzig op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 5.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel vrijblijvend! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

 

Het bericht <strong>WOW! Pak 5.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING op CLUB BRUGGE – LEIPZIG! </strong> verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *