Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Dieumerci Ndongala beleeft moeilijk seizoen bij Cypriotische topclub: “Fans sloegen autoruiten aan diggelen”

Zijn passages bij Charleroi, AA Gent, Standard en KRC Genk gingen niet onopgemerkt voorbij. Vorige zomer verliet Dieumerci Ndongala de Jupiler Pro League echter voor een Cypriotisch avontuur. Ndongala maakt de balans op van zijn eerste seizoen bij Apoel Nicosia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dieumerci Ndongala beleeft moeilijk seizoen bij Cypriotische topclub: “Fans sloegen autoruiten aan diggelen”

Zijn passages bij Charleroi, AA Gent, Standard en KRC Genk gingen niet onopgemerkt voorbij. Vorige zomer verliet Dieumerci Ndongala de Jupiler Pro League echter voor een Cypriotisch avontuur. Ndongala maakt de balans op van zijn eerste seizoen bij Apoel Nicosia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *