OPVALLEND: Lommel haalt speler van het Braziliaanse Flamengo

Lommel heeft zich versterkt met de Braziliaanse speler Vinicius Souza van Flamengo. Buitenlandse ondernemers van de City Group zijn hier verantwoordelijk voor. Dat meldt de Braziliaanse journalist Vene Casagranda.

City Group betaalt iets meer dan drie miljoen euro voor Vinicius Souza, die uitkwam voor de Braziliaanse topclub Flamengo. Bij de City Group zet hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract, waarna hij meteen naar België wordt gestuurd.

Zo haalt Lommel opnieuw een talent in huis. Eerder trok het dankzij de hulp van City Group ook de jongelingen Jordan Attah Kadiri en Manfred Ugalde in aan. Ook Stijn Wuytens, die uitkwam voor het Nederlandse AZ, werd gehaald.

Het bericht OPVALLEND: Lommel haalt speler van het Braziliaanse Flamengo verscheen eerst op Voetbal4U.BE.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!