Belgische topclub meldt zich voor Junior Edmilson

Volgens La Dernière Heure heet Standard Luik een poging gewaagd om Junior Edmilson terug te halen naar het oude nest. Maar de vleugelflitser ziet een terugkeer voorlopig nog niet zitten. Momenteel verdiend hij een royaal salaris is Qatar.

“Ik weet dat er veel wordt gepraat over een mogelijke terugkeer naar Europa, maar ik ben hier zeer gelukkig en ik heb niet de intentie om te vertrekken. Ik ben hier thuis, iedereen houdt van me en ik ben gelukkig”, aldus de flankaanvaller.

Edmilson lijkt volgend jaar seizoen dus ook voor Al Duhail te spelen. “Ik heb hier alles wat ik wil en mijn makelaar weet wat ik wil. Ik zal echter blijven werken om nog beter te doen en mijn statistieken (10 goals en 19 assists) te verbeteren. Ik ben hier niet om te rusten”, besluit Edmilson.

Het bericht Belgische topclub meldt zich voor Junior Edmilson verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!