‘Blauw/Zwart neemt verrassende transferbeslissing’

Club Brugge zal aan het einde van het seizoen een aantal spelers laten vertrekken. Zo weet Het Laatste Nieuws dat sowieso Guillaume Hubert andere oorden mag opzoeken. De doelman werd in 2017 weggeplukt bij Standard, maar kon zich niet doorzetten. Hij speelde in totaal slechts zes matchen voor Club en fungeerde dit seizoen als nummer drie na Horvath en Letica. Zijn plaats in de kern wordt volgend seizoen ingenomen door de 18-jarige Nick Shinton.

Maar er is ook een verrassing, want tegen alle verwachtingen in wil Club gewoon verder met Luan Peres. De Braziliaanse verdediger kwam dit seizoen amper zes keer in actie, maar bij Club gaven ze hem dit seizoen om zich aan te passen. Volgend seizoen moet hij zich wel kunnen bewijzen.

Het bericht ‘Blauw/Zwart neemt verrassende transferbeslissing’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!