‘Club Brugge betaalt drie miljoen euro voor opvolger van Danjuma’

Club Brugge ziet in Jonathan Amon de vervanger van Arnaut Danjuma Groeneveld mocht die vertrekken. De winger speelt voor het Deense FC Nordsjaelland en was dit seizoen goed voor vier goals en twee assists. Hij is tevens international van de VS.

Geen grootse cijfers maar op zijn 20ste heeft Amon, die qua speelstijl op José Izquierdo lijkt, nog heel wat progressiemarge. De winger, die nog tot 2022 onder contract ligt bij Nordsjaelland, zou dan ook zo’n 3 miljoen euro moeten kosten. “Met de interesse voor Amon lijkt Club Brugge al te willen anticiperen op een mogelijk vertrek van Danjuma”, voegt HNB er nog aan toe.

Het bericht ‘Club Brugge betaalt drie miljoen euro voor opvolger van Danjuma’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!