WAT EEN LEEGLOOP! ‘Club Brugge dreigt vier sterkhouders te verliezen’

Morgen speelt Club Brugge tegen Royal Antwerp in de laatste wedstrijd van het seizoen. De Bruggelingen mogen zich vice-kampioen noemen en spelen nergens meer voor. De wedstrijd zal vooral in het teken staan van het afscheid van een aantal spelers.

Zo heeft het er alle schijn van dat coach Ivan Leko voor zijn laatste partij als T1 van Blauw-Zwart staat, maar in zijn zog vertrekken wellicht ook een aantal belangrijke spelers. Bij Wesley Moraes is het al langer bekend dat hij andere oorden zal opzoeken. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er echter nog drie absolute sterkhouders die kunnen vertrekken. Zo zou er aan de mouw van Emmanuel Dennis getrokken worden, blijft Arnaut Danjuma dromen van een stap hogerop en kan ook Stefano Denswil op de nodige interesse rekenen.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Maar daar stopt het niet bij. Het contract van Benoit Poulain is ten einde, hij staat eveneens voor zijn afscheid. Bij Het Nieuwsblad schrijft men dat ook Kaveh Rezaei mogelijk alweer vertrekt, de Brugse recordaankoop kon op nog geen enkel moment overtuigen. Bij Hans Vanaken, Brandon Mechele en Ethan Horvath is het afwachten of er een interessant bod binnenkomt, maar zij lijken niet geneigd om te vertrekken.

En tot slot is het uitkijken wat er zal gebeuren met spelers die dit seizoen amper aan de bak kwamen zoals Dion Cools, Saulo Decarli, Luan Peres en andere Jelle Vossen’s. Wellicht zal de keuze van de trainer een grote invloed hebben op hun Brugse toekomst.

Het bericht WAT EEN LEEGLOOP! ‘Club Brugge dreigt vier sterkhouders te verliezen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!