Vincent Kompany kondigt vertrek bij Manchester City aan

Vincent Kompany vertrekt aan het einde van het seizoen bij Manchester City. Hij kondigde zelf zijn afscheid aan via de sociale media. Gisteren speelde hij zijn laatste wedstrijd voor The Citizens in FA Cup-finale tegen Watford.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

In het eerste deel van een open brief op social media vertelt Kompany dat het moment om te gaan gekomen is. Hij voelt zelf alleen maar dankbaarheid. Dankbaarheid naar iedereen die hem bijstond tijdens zijn speciale reis bij een heel speciale club. “Ik herinner mij nog de eerste dag zo helder als ik de laatste meemaakte. Ik herinner mij de grote vriendelijkheid die ik kreeg van de mensen uit Manchester.”

Het bericht Vincent Kompany kondigt vertrek bij Manchester City aan verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!