VERRASSING! “Hij komt terug naar AA Gent”

Er komt een aanvaller terug naar AA Gent. Dit heeft manager Michel Louwagie aangekondigd. Gent verhuurde dit seizoen Yuya Kubo aan FC Nürnberg, maar de Japanner kent er geen goed seizoen en de Duitse laagvlieger gaat de aankoopoptie niet lichten. In de Ghelamco Arena aanzien ze hem als een ingaande transfer.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

“Er is al één transfer op komst. Kubo komt terug van Nürnberg. Er is een akkoord met de makelaar. Niet vergeten: Yuya heeft bij ons 17 goals gemaakt in anderhalf jaar, ik denk dat we in een tweespitsensysteem een goeie speler aan hem kunnen hebben”, aldus Louwagie aan Het Laatste Nieuws.

Het bericht VERRASSING! “Hij komt terug naar AA Gent” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!