Leandro Trossard verontschuldigt zich voor Versuz-heisa: “Ik was bezopen”

Leandro Trossard heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in de discotheek Versuz. Hij zong daar namelijk ‘Alle boeren zijn homo’ Hij heeft hier nu spijt van en komt met een verklaring naar buiten.

De Genkse sterkhouder geeft aan dat de vele liters alcohol die in de uren daarvoor rijkelijk gevloeid waren hun rol hadden gespeeld. “Ik was bezopen, en ze waren dat aan het zingen dus ik pikte erop in. Maar het was helemaal niet de bedoeling om daar iets kwetsend mee te bedoelen”, reageert Trossard op de vele ontstelde reacties over de homofobe aard van het lied.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Het kampioenschap werd dan ook goed gevierd. “Ik ben er nu pas een beetje door aan het komen. Het was een hele leuke nacht”, vertelt de 24-jarige Limburger, die duidelijk zijn beste buskruit al verschoten heeft. “Ik ga zelf niet meer feesten, of toch niet meer drinken alleszins.”

Het bericht Leandro Trossard verontschuldigt zich voor Versuz-heisa: “Ik was bezopen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!