NU: Club Brugge – Genk (PLAY-OFF KRAKER)

Nog even en dan is het de hoogste tijd. Dan staat de absolute kraker in de Play-Off 1 op de kalender. Club Brugge ontvangt dan in eigen huis KRC Genk. In een rechtstreeks duel kan Genk de klus klaren en het kampioenschap gaan binnen halen. Wie denk jij dat deze wedstrijd gaat winnen? Volgens de bookmaker is Club Brugge de favoriet om deze match naar zich toe te trekken maar je weet het natuurlijk nooit. Om 18.00 uur trappen beide grootmachten af.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop! Daarnaast hebben ze speciaal voor deze wedstrijd nog een leuke actie opgezet. Voorspel de eerste doelpuntenmaker & de minuut van het eerste doelpunt bij deze wedstrijd en maak kans op de hoofdprijs van €25.000! En het mooiste van alles? Meedoen is volledig gratis! Alles over deze actie vind je hier!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

– Club Brugge wint: 2,18
– Gelijkspel: 3,85
– KRC Genk wint: 3,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,85= 308,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht NU: Club Brugge – Genk (PLAY-OFF KRAKER) verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!