Club Brugge-icoon denkt dat Genk straks kampioen van Belgie gaat worden

In het verleden speelde rechtsback Peter Van der Heyden 259 keer in het tricot van Club Brugge. Hij zal ook de wedstrijd tussen Club Brugge en Genk gaan volgen en denkt dat de Genkies dat gaan winnen. Hij denkt dat de uitploeg boven zichzelf zal gaan uitstijgen. Ik heb het zelf meegemaakt: op zo een momenten voel je de vermoeidheid niet, je wil gewoon kampioen spelen.”

STRAKS CLUB BRUGGE – GENK! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE JUISTE MINUUT EN WIN 25.000 CASH!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

De 21-voudige Rode Duivel, die zelf samen met Genk-trainer Philippe Clement aan het begin van deze eeuw nog twee titels vierde bij Club Brugge, hoopt vooral op een mooie pot voetbal. “Ik verwacht een leuk duel, omdat Genk niet onder indruk zal zijn van Brugge. Al gelooft Club ook nog in de titel. Ze zijn qua voetbal aan elkaar gewaagd. Alles kan in de play-offs.”

Het bericht Club Brugge-icoon denkt dat Genk straks kampioen van Belgie gaat worden verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!