‘Anderlecht pakt vanmiddag uit met grote namen in wedstrijd tegen Standard’

Vanmiddag staat de kraker tussen Anderlecht en Standard op de kalender in de strijd om de Play-Offs. De Brusselaars hebben nog wat goed te maken en hopen de laatste wedstrijden positief af te sluiten.

En voor de wedstrijd van vanmiddag wordt er groots uitgepakt. Zo worden maar liefst vier eregasten uitgenodigd om de aftrap te voorzien. Normaal gezien zou dit gedaan worden door Georges Grün en Johan Walem, maar die laatste moest afhaken. De Brusselaars hebben echter een fraai alternatief voorzien: zo keert niemand minder dan Milan Jovanovic tijdelijk terug naar ons land.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – STANDARD EN AA GENT – CLUB BRUGGE!!

STORT 10 EN SPEEL MET 30EURO, REGISTREER JE HIER!! facebook

De Servische oud-aanvaller, die uiteraard ook nog bij Standard actief was, en Grün krijgen mooi gezelschap. Ook Red Flame Laura De Neve, die met de dames van Anderlecht kampioen werd, zal haar opwachting maken. En tot slot is John-John Domen te gast. De sterkhouder van de Red Lions won onlangs met Waterloo Ducks de Euro League in het Hockey. “Zo krijgen we zondag in totaal 4 kampioenen aan de aftrap”, schrijft RSCA met de nodige trots op de clubwebsite.

Het bericht ‘Anderlecht pakt vanmiddag uit met grote namen in wedstrijd tegen Standard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!