“Als dat het geval is, moet Standard Luik Mehdi Carcela laten gaan”

Standard Luik-trainer Michel Preud’homme zegt dat Mehdi Carcela de club wil verlaten maar de speler zelf wil dat helemaal niet. Een vreemde communicatie dus bij The Rouches. Voormalig trainer Eric Gerets is fan van de Marokkaanse spelmaker.

“Carcela verliezen zou een groot verlies zijn. Als hij volgend seizoen een beter niveau zou halen, dan moeten ze hem houden. Als dat om de één of andere reden niet lukt, dan is er misschien geen andere optie dan hem te laten gaan”, zegt hij aan La Dernière Heure.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – STANDARD EN AA GENT – CLUB BRUGGE!!

STORT 10 EN SPEEL MET 30EURO, REGISTREER JE HIER!! facebook

Carcela is inzake puur talent misschien wel de beste in België, maar hij rendeert net iets te weinig. “Ik weet niet hoe dat komt. Hoe komt het dat zo een talentvolle speler niet meer brengt? Dat is vreselijk frustrerend voor een trainer.”

Het bericht “Als dat het geval is, moet Standard Luik Mehdi Carcela laten gaan” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!