‘Blauw/Zwart en The Rouches kunnen toptransfer Anderlecht afsnoepen’

Anderlecht krijgt waarschijnlijk concurrentie van Club Brugge en Standard Luik in de strijd om Lazar Markovic. De kans is er dus dat de creatieve speler volgend seizoen weer op de Belgische velden zal spelen. Dat kan naar Anderlecht, maar die willen dus wachten tot er een nieuwe coach is aangesteld voor volgend seizoen. Hopelijk voor Paars-Wit breekt hen dat later niet zuur op. Want zoals gesteld werd de Serviër ook aangeboden bij andere Belgische topclubs.

VANAVOND VOETBALWEDDEN? STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

Gezien het statuut en het ongetwijfeld bijhorende loon van Markovic, lijken enkel Club Brugge en Standard een reële mogelijkheid. Racing Genk staat er niet voor bekend om zware financiële inspanningen te leveren, en voor Antwerp lijkt het net de stap te ver. De Rouches werden in het verleden trouwens al in verband gebracht met de Serviër. Mocht één van deze clubs straks meteen toehappen, kunnen ze Anderlecht dus mogelijk een toptransfer afsnoepen.

Het bericht ‘Blauw/Zwart en The Rouches kunnen toptransfer Anderlecht afsnoepen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!