‘Standard en Genk grijpen naast speler van Anderlecht’

Anderlecht heeft een talent voor de club weten te behouden. Het gaat om de 16-jarige Marco Kana die vandaag zijn krabbel zette onder een nieuw contract bij de Brusselaars. Volgens het medium La Dernière Heure waren ook Standard Luik en Racing Genk uit op zijn handtekening.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Marco is een paars-wit jeugdproduct en al lid van RSCA sinds de U7″, deelt de club mee. Hoofd Jeugdopleiding Jean Kindermans is zeer tevreden. “We zijn heel blij en fier dat Marco gekozen heeft voor het RSCA-verhaal. Hij is de kapitein en leider van de U18 en speelde onlangs nog een sterke Future Cup in Amsterdam. Marco zal tevens de nationale ploeg U17 als kapitein vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap dat deze week van start gaat in Ierland.”

Michael Verschueren is ook lovend. “Met Marco Kana binden we alweer een jonge talentvolle speler aan de club. Het bewijst dat wij volop de kaart trekken van de eigen jeugd. Dat Marco vandaag een profcontract tekent, toont aan dat hij gelooft in zijn toekomst bij RSCA.”

Het bericht ‘Standard en Genk grijpen naast speler van Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!