Genk-voorzitter heeft een slechte boodschap voor Club Brugge

In de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester heeft Club Brugge twee namen op het lijstje staan. Zo zou de scheidend Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst een optie zijn voor de Blauw/Zwarten maar ook Phillipe Clement is een optie.

Die laatste optie lijkt echter moeilijk te gaan worden. Zo laat KRC Genk-voorzitter Peter Croonen verstaan dat hij Clement gewoon in de Luminus Arena ziet blijven. “Wat Philippe betreft, heb ik er alle vertrouwen in dat hij hier volgend seizoen nog trainer is. Er zal zeker aan hem getrokken worden, en hij zal een keuze moeten maken. Hij weet goed dat wij heel graag met hem verder gaan, maar hij heeft het laatste woord”, klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Clement heeft wel nog steeds niet verlengd, hij wil allicht zeker zijn dat hij ook volgend seizoen een sterke spelersgroep ter beschikking krijgt. Maar daar maakt Croonen zich geen zorgen over. “Ik denk dat wij volgend seizoen verrassend sterk gaan staan. Als we Champions League spelen, is onze ambitie om minstens derde te worden in die poule. We gaan ervoor zorgen dat we daarvoor de ploeg hebben.”

Het bericht Genk-voorzitter heeft een slechte boodschap voor Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!