‘Club Brugge polst Rode Duivel voor een transfer’

Club Brugge zou Simon Mignolet hebben gepolst voor een transfer. De doelman is bij Liverpool op het tweede plan beland en de Blauw/Zwarten zien een welkome versterking in hem. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Het probleem is alleen het ongekende salaris dat hij verdiend in Liverpool. Het gaat om een bedrag van maar liefst 100.000 euro per week. Hoewel de Limburger bereid zou zijn om in te leveren op zijn salaris, is het totale prijskaartje toch wat te hoog voor de West-Vlamingen. Daarom zouden ook andere pistes gevolgd worden. Moeskroen-revelatie Jean Butez is bijvoorbeeld een realistischere optie. We konden u eerder al melden dat de Fransman in beeld is op Jan Breydel, al heerst er flink wat concurrentie van andere Belgische topclubs.

Het bericht ‘Club Brugge polst Rode Duivel voor een transfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!