BREAKING: Genk plukt speler weg bij Anderlecht

KRC Genk heeft en speler weggekaapt van Anderlecht. Volgens het medium Anderlecht Online gaat het om de pas veertienjarige Bilal El Khannous die uitkomt in de jeugdopleiding. Hij kondigde dit zelf aan.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

“Na tien mooie jaren bij Anderlecht, is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Genk. Ik bedank de volledige staf van Anderlecht, alle coaches die ik had en die me hielpen om beter te worden en vooral mijn ploegmaats. Dank ook aan mijn familie en mijn manager voor de steun”, aldus het talent op zijn Instagram-account.

Het bericht BREAKING: Genk plukt speler weg bij Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!