‘Wesley Moraes staat voor vertrek bij Club Brugge’

Het ziet ernaar uit dat Wesley Moraes bezig is aan zijn laatste periode bij Club Brugge. De Braziliaanse spits is al een ruime periode belangrijk voor zijn team met zijn goals die als rijpe appeltjes vallen.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

“Je zal het hem zelf niet horen zeggen – daarvoor is hij te bescheiden, verlegen zelfs voor een microfoon – maar Wesley is wel degelijk aan zijn laatste weken bezig in België. De Premier Leaguedroom achterna. Da’s het plan. Maar eerst in schoonheid afscheid nemen.” Maar als dat afscheid gepaard zal gaan met een nieuwe titel, is nog maar de vraag.”

Het bericht ‘Wesley Moraes staat voor vertrek bij Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!