“Standard Luik staat voor een facelift”

Het ziet ernaar uit dat Standard Luik deze zomer voor een ware transferevolutie gaat staan. Trainer Michel Preud’homme wil uitpakken en met de huidige selectie gaan ze de volgende stap niet maken.

Omdat hij naast trainer ook sportief directeur én vice-voorzitter is, zal hij zijn stempel meer dan ooit drukken op de selectie. “Alsof de zomer in Luik al niet druk genoeg zal zijn. De club staat voor een facelift. Niet alleen in de spelerskern dienen zich veel wijzigingen aan, ook op de Académie zal het een en ander veranderen”, schrijft men bij Het Belang van Limburg.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

En dus moet er ook ruimte binnen de huidige kern gecreëerd worden. Vrijdag werd alvast bevestigd dat Mehdi Carcela én Paul-José Mpoku mogen beschikken. “Een beslissing die een tijd geleden al is genomen, maar de laatste weken steeds meer vorm kreeg. Het duo zal niet naar de buitenlandse top verkassen. Daarvoor was hun seizoen te flets. Bestemmingen als de MLS en de Emiraten zijn meer waarschijnlijk. Het is enkel afwachten uit welk land een afdoend bod komt.”

Het bericht “Standard Luik staat voor een facelift” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!