Ivan Leko spreekt over de titelkansen van Club Brugge

Club Brugge wist gisteren met 1-0 te winnen van Anderlecht en blijft hiermee in de achtervolging van koploper Genk. Toch wordt het een erge moeilijke kluis voor de mannen van Ivan Leko om het kampioenschap nog binnen te halen.

Ivan Leko zag alvast dat zijn spelers mentale weerbaarheid toonden. “Vanaf de eerste minuut waren we het Club dat iedereen al weken, maanden of zelfs jaren kent met energie, pressing en goed voetbal. Proficiat aan mijn spelers die na twee mindere wedstrijden tegen Anderlecht kwamen te staan met een kloof van 9 punten op leider Genk”, verklaarde hij aan Sporza.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Hij beseft ook dat de titel lastig zal worden. “Voor de meesten binnen de club stelt de tweede plek niets voor. Misschien een ticket voor de Champions League, maar dat is een excuus. Wij spelen voor alles of niets. Rationeel is het moeilijk om met 4 resterende matchen op 6 punten te staan, maar we moeten pushen tot het einde. In voetbal en in het leven kan alles.”

Het bericht Ivan Leko spreekt over de titelkansen van Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!