“Genk is in het hoofd van Club Brugge gekropen”

Club Brugge wist gisteren met 1-0 te winnen van aartsrivaal Anderlecht. Koploper Genk daarentegen wist ook te winnen en ze lijken af te stormen op de landstitel. Peter Vandenbempt ziet een dalend niveau bij de Bruggelingen.

“Genk is in het hoofd van Brugge gekropen. Dat merkte je gisteren in Brugge en Ivan Leko gaf dat ook toe. Terwijl Club bij aanvang van Play-off I had gehoopt om zelf in het hoofd van Genk te kruipen. En dat deed Club ook in die eerste drie wedstrijden totdat Genk Club Brugge klopte. Het momentum kwam toen weer in Limburg te liggen. En tenzij Antwerp vrijdag in Genk nog wat truken uithaalt, zal dat niet meer veranderen”, zegt hij aan Sporza.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Club zijn niveau is gezakt. “Club was gisteren voor alle duidelijkheid veel beter dan Anderlecht. Het heeft ook verdiend gewonnen. Maar het voetbal was toch in niks meer te vergelijken met de eerste drie wedstrijden in Play-off I, toen Club Brugge voor mij de titelkandidaat was.”

Het bericht “Genk is in het hoofd van Club Brugge gekropen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!