DOMPER OP KOMST! KRC Genk en Clement vrezen voor tegenvaller

KRC Genk moet het zeer waarschijnlijk de komende wedstrijden doen zonder de Colombiaanse verdediger Jhon Lucemi. Hij ging er tegen AA Gent van af met een spierblessure. Hoelang hij eruit precies uit is is nog niet bekend.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Lucumi was eerder al maandenlang out wegens een blessure, maar zijn afwezigheid betekent toch een domper voor Genk en Clement. Volgens Het Laatste Nieuws zal Lucumi maandag verdere onderzoeken ondergaan, waarna een definitief verdict kan gesteld worden.
Wedden op RC Gen

Het bericht DOMPER OP KOMST! KRC Genk en Clement vrezen voor tegenvaller verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!