Anderlecht tekort gedaan door de scheidsrechter: “Hadden penalty moeten krijgen”

Anderlecht verloor gisteren in het Jan Breijdelstadion met 1-0 van Club Brugge. Toch voelde de Brusselaars zich tekort gedaan vanwege een niet gegeven penalty. Karim Belhocine wees daarvoor onder meer naar de scheidsrechter.

“Voor die handsbal van Mata in de eerste helft hadden we een penalty moeten krijgen. En vlak voor de goal van Wesley werd er een grote fout gemaakt op Verschaeren”, verklaarde de trainer van Anderlecht aan Play Sports.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Al beseft hij ook dat zijn ploeg in de spiegel moest kijken. “In balbezit was het veel te pover. Te weinig beweging, slechte beslissingen van de man aan bal, te veel balverlies,… Daar is nog veel werk aan. Toch vind ik niet dat we ons hier iets te verwijten hebben. Wij zijn een ploeg die twijfelt, zij een die voluit voor de titel te gaan. Ondanks dat wezenlijke verschil speelden wij toch op niveau, met een goeie organisatie en mentaliteit. We kunnen Jan Breydel met opgeheven hoofd verlaten.”

Het bericht Anderlecht tekort gedaan door de scheidsrechter: “Hadden penalty moeten krijgen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!