‘AA Gent wil sterkhouder uit de Play-Offs contracteren’

AA Gent is tijdens de Play-Offs geinteresseerd geraakt in Sulayman Marreh. Dit weet Het Nieuwsblad te melden. De middenvelder uit Gambia speelt voor KAS Eupen in de PO2 en de Buffalo’s zouden een bod op hem willen uitbrengen.

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Eupen is op zijn beurt bereid om mee te werken aan een transfer, maar dan wel tegenover de juiste voorwaarden. Marreh werd dit seizoen gehuurd van Watford met aankoopoptie. Ondertussen werd die al gelicht zodat Eupen hem op zijn beurt met winst kan doorverkopen. Gent zal dus al meer moeten leggen dan de 700.000 euro die de Panda’s aan Watford overmaakten.

Het bericht ‘AA Gent wil sterkhouder uit de Play-Offs contracteren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!