VANAVOND: AA Gent – KRC Genk (PLAY-OFFS 27-04-2019)

Vanavond staat er weer een grote wedstrijd op de agenda in de Play-Off 1. AA Gent ontvangt dan in eigen huis de heren van KRC Genk. De Genkies staan momenteel fier aan kop en lijken af te stevenen op het kampioenschap. Denk jij dat AA Gent ze het moeilijk kan gaan maken? Volgens de bookmaker is Genk de favoriet maar de bal is natuurlijk rond. Om 20.30 uur zal er worden afgetrapt.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Play-Offs live uit te zenden via hun website. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk. Daarnaast bieden ze je na registratie ook een 200% tot 80euro welkomstbonus aan. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en Unibet.BE stort er dan 20 euro bovenop. Of denk gelijk groot en stort 40 euro en dan storten ze er 80 euro voor je bovenop! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze wedstrijd!

Zie hieronder de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Royal Antwerp wint: 3,25
  • Gelijkspel: 3,60
  • Club Brugge wint: 2,20

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetballen? En hier je bonusgeld van bijvoorbeeld 80 euro voor inzetten? Dan zou je zomaar 80 x 3,60= 288,00 euro kunnen pakken! Zou dat even lekker zijn!

Het bericht VANAVOND: AA Gent – KRC Genk (PLAY-OFFS 27-04-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!