‘Phillipe Clement sluit terugkeer naar Brugge niet uit’

Phillipe Clement de succestrainer van Genk sluit op termijn een terugkeer naar Club Brugge niet uit. Momenteel loodst hij Genk naar successen maar of dat volgend seizoen nog zou is is de vraag.

Genk zou graag doorgaan met Clement, zover is zeker. De club deed hem dan ook een nieuw en verbeterd contractvoorstel, maar dat legde de trainer voorlopig naast zich neer. Momenteel zijn de onderhandelingen even uitgesteld. “Zowel over het financiële als het sportieve hebben we intensief gesproken. Die gesprekken liggen nu stil tot het einde van de Play-Offs. Philippe is hier graag en wij hebben graag dat hij blijft. Maar op dit moment is Play-Off I het belangrijkste, daarom focussen we daar op. Ik ga ervan uit dat Philippe ook volgend seizoen nog trainer is van KRC Genk”, maakt voorzitter Peter Croonen zich sterk bij Het Belang van Limburg.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Maar het bestuur ziet de zaak wel bijzonder optimistisch in. Door zijn sterke prestaties bij Genk en eerder ook in Beveren, zijn er immers verschillende clubs die Clement in het vizier hebben. Niet in het minst zijn ex-ploeg Club Brugge wordt al een tijdje genoemd. “Tijdens het seizoen weigerde hij al aanbiedingen van buitenlandse clubs. Iedereen weet bovendien dat er in Brugge straks een gegeerde post vrijkomt”, schrijft Het Nieuwsblad.

Clement zelf gaat de materie liefst zo veel mogelijk uit de weg en denkt voorlopig enkel aan het sportieve. Maar hij wil een terugkeer naar Jan Breydel niet op voorhand uitsluiten. “Ik wil daar nu niets over horen. Mijn enige focus is proberen dit fantastische seizoen op een ongelooflijke manier te laten eindigen. Pas erna wil ik zien wat zich aandient en mijn verdere toekomst bekijken”, aldus de succestrainer.

Het bericht ‘Phillipe Clement sluit terugkeer naar Brugge niet uit’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!