‘De spelers van KV Mechelen verdienen dit niet’

De KBVB is niet mals voor KV Mechelen. Er is geeist dat ze niet mogen promoveren en het komende seizoen moeten beginnen met een puntenaftrek van -12. WB zou dan weer verplicht degraderen en aan de competitie in 1B beginnen op -6 punten.

Gezien de regels van de wet een correcte strafmaat, maar analist Jan Boskamp vindt het onrechtvaardig dat een hele club gestraft wordt door toedoen van enkelingen. “Ik hoop dat we woensdag een goeie bekerfinale krijgen en dat KV wint. Waarom? Omdat alles wat er gebeurd en gezegd is, niks met de spelers te maken heeft. Die jongens worden kampioen, dwingen promotie af en bereiken de bekerfinale, maar worden straks gestraft door de acties van anderen. Dat vind ik onterecht. De spelers verdienen dat niet”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Boskamp kan er dan ook met zijn hoofd niet bij dat de leidinggevende van beide clubs zich op zo’n manier laten ringeloren. “Hetzelfde geldt voor Waasland-Beveren. Ook die club moet straks misschien zakken omdat er individuen benaderd zijn. Ik snap niet dat al die bestuursleden zich laten pakken. Dat zijn toch geen dommeriken, maar mensen met diploma’s en bedrijven. Ik versta er niks van.”

Het bericht ‘De spelers van KV Mechelen verdienen dit niet’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!