‘Anderlecht wil uitpakken en drie ‘Dusan Tadicen’ naar Brussel halen’

Anderlecht wil komend seizoen weer een elftal op de mat brengen waar tegenstanders schrik voor hebben. Het huidige seizoen verloopt rampzalig dus er moet flink geinvesteerd worden. Ze hebben hier een plannetje voor bedacht.

Het is geen geheim dat het huidige bestuur bij Paars-Wit zich wil spiegelen aan Ajax, dat dit seizoen de harten over heel Europa verovert. En dat met vooral eigen opgeleide spelers. “Eén zaak is duidelijk: we gaan op de lange termijn voluit voor de jeugd. Maar ook bij Ajax combineren ze talentvolle jongeren met ervaren toppers: Daley Blind, Tadic, Huntelaar…”, vertelt sterke man Michael Verschueren bij Het Nieuwsblad.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Die talentvolle jongeren lopen momenteel al op Neerpede rond, het wordt dus zaak om de ‘ervaren toppers’ te vinden. “Daarom maken we ons scoutingsapparaat onder leiding van Frank Arnesen zo belangrijk. We zijn dat dermate aan het uitbouwen dat wij ook twee of drie Tadicen kunnen binnenhalen. Iedereen zegt nu: Je hebt tien nieuwe spelers nodig. Maar dat is niet zo, één voor elke linie is voldoende.”

Maar ook al wordt het aantal aanwinsten beperkt gehouden, dan nog zal er eerst ruimte binnen de kern gecreëerd moeten worden. Dat beseft Verschueren maar al te goed. “We hopen 18 of 19 spelers te kunnen verkopen. We komen, met de gehuurde spelers die terugkomen, op meer dan 40 spelers. Een gezonde squad bestaat uit 24 of 25 spelers, je kan ook tellen. Maar ze moeten ook willen meewerken aan een transfer, hè.”

Het bericht ‘Anderlecht wil uitpakken en drie ‘Dusan Tadicen’ naar Brussel halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!