VANAVOND: Leuven – Lommel (PLAY-OFFS 26-04-2019)

Vanavond om 20.30uur is het weer tijd. Dan staat de wedstrijd tussen Leuven en Lommel op het programma. Ze spelen in een poule die gaat uitmaken wie er gaat degraderen uit de Proximus League? Volgens de Bookmaker Unibet.BE is Leuven de favoriet om de wedstrijd te winnen maar je weet het maar nooit.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!

Het bericht VANAVOND: Leuven – Lommel (PLAY-OFFS 26-04-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!