‘Staat KV Mechelen toch weer voor degradatie?’

De KBVB wil KV Mechelen zwaar gaan straffen in het dossier Propere Handen. Degradatie naar Eerste Klasse B en een puntenaftrek van twaalf punten. Dat is de eis die ze op tafel hebben neergelegd. Mechelen zelf is niet gecharmeerd van deze straf en stellen dat degradatie niet mogelijk is.

“Wij zijn verbaasd over de gevraagde sanctie door het bondsparket omdat we weten dat we als club onschuldig zijn”, zo zegt hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx namens het KVM-bestuur op de website van de club. “Daarenboven wil men een degradatie van de club, van 1A naar 1B, wat volgens onze lezing van het bondsreglement niet mogelijk is.”

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Dat spreekt van allerlei mogelijke sancties, maar voor degradatie dient de vordering ingediend te zijn vóór 15 juni van het seizoen van de beweerde poging of daad van competitievervalsing, dus voor 15 juni 2018. Dat hebben ons verschillende advocaten bevestigd. We zijn er van overtuigd dat de Geschillencommissie Hoger Beroep onze onschuld als club zal inzien en zal handelen volgens het bondsreglement.”

Het bericht ‘Staat KV Mechelen toch weer voor degradatie?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!