‘Anderlecht wil uitpakken met drie smaakmakers uit de Pro League’

Anderlecht wil er volgend seizoen beter voor staan dan het huidige seizoen. Allereerst zal er een nieuwe trainer moeten worden gezocht en ook de selectie zal een aantal grote impulsen nodig hebben. Volgens het blad Sport/Voetbalmagazine willen ze drie smaakmakers uit de Pro League gaan contracteren.

Dieumerci Mbokani

De interesse in de voormalige Gouden Schoen is al langer bekend en de Congolees bewees bij Antwerp dat hij nog steeds geschikt is voor de Belgische top. Zijn transfer zou alvast in de pijplijn zitten. “Sinds de eerste ontmoeting met Michael Verschueren twee weken geleden staan de onderhandelingen on hold, maar de speler zou het zeker zien zitten om met zijn ervaring een jeugdig Anderlecht op sleeptouw te nemen. Vooral Marc Coucke heeft een zwak voor de Congolese dertiger”, schrijft S/VM.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Theo Bongonda

De dribbelaar is bij Zulte Waregem helemaal weer boven water gekomen en wierp zich dit seizoen op tot één van de attracties in de competitie. Hij liet zelf verstaan dat hij klaar is voor een nieuwe stap en staat open voor een Belgische topclub. Essevee is ook bereid om mee te werken aan een transfer, maar dan wel voor de nodige miljoenen.

Takehiro Tomiyasu

De Japanse verdediger is één van dé grote revelaties van het seizoen. Op zijn 20ste heeft hij bovendien nog de nodige progressiemarge. Maar STVV zal zijn goudhaantje niet voor een appel en een ei laten gaan. En de transfersom kan net zoals bij Bongonda een struikelblok vormen. “Verschueren denkt goedkopere alternatieven te kunnen vinden van hetzelfde kaliber.”

Het bericht ‘Anderlecht wil uitpakken met drie smaakmakers uit de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!