‘Een zeer zware sanctie dreigt voor Anderlecht’

De wedstrijd tussen Standard en Anderlecht werd gisteren stilgelegd door de scheidsrechter omdat fans van Paars/Wit met vuurwerk en projectielen begonnen te gooien op het veld. Dit blijft uiteraard niet onbestraft. Naast een forfaitnederlaag dreigt nu ook een zware sanctie voor Paars-Wit.

De eerste straf is zelfs al een feit. Zo liet de Pro League zaterdagmiddag in een persbericht weten dat Anderlecht sowieso al een boete van 50.000 euro krijgt opgelegd. Op de zitting van 7 juni zal die sanctie wel nog bekrachtigd moeten worden door de Raad van Bestuur, al is dat slechts een formaliteit. Maar daar stopt het niet.

ZONDAG GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

Volgens Tom Boudeweel, die de match bijwoonde als radiocommentator, zullen ook andere instanties zich gaan bemoeien met de zaak. “Ik denk ook dat het bondsparket van de KBVB in actie zal schieten en ik vraag me af of ook de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken er niet bij betrokken zal worden”, klonk het bij Sporza.

Het bericht ‘Een zeer zware sanctie dreigt voor Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!