WOW! ‘Zinedine Zidane krijgt megabedrag voor nieuwe spelers’

CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL 4 WEDSTRIJDEN GOED EN JE WINT GEWOON €50.000!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN is GRATIS!
facebook

Na amper acht maanden weg te zijn geweest keert Zinedine Zidane weert terug bij Real Madrid. Dit seizoen is verloren maar volgend seizoen krijgt hij weer de mogelijkheid om te bouwen aan een nieuw team. Hij krijg een gigantische transferbudget tot zijn beschikking.

Volgens The independent krijgt Zidane deze zomer een aardig potje ter beschikking om De Koninklijke terug uit het slop te halen. Er zou 350 miljoen euro ter beschikking zijn om nieuwe spelers te halen en één van zijn toptargets is Eden Hazard (Chelsea).

VANAVOND EN MORGEN!! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000EURO!!!

EN MEESPELEN IS GRATIS!!! facebook

De ex-Real Madrid speler is gecharmeerd door onze landgenoot. Maar de andere namen op zijn verlanglijstje zijn minstens even indrukwekkend. Kylian Mbappé (PSG), Sadio Mané (Liverpool), Paul Pogba (Manchester United) en Lucas Moura (PSG) vervolledigen het lijstje.

Zinedine Zidane won als speler bij Real Madrid de Champions League en de landstitel. Als won hij er eerder drie keer na elkaar de Champions League, een unicum.

Het bericht WOW! ‘Zinedine Zidane krijgt megabedrag voor nieuwe spelers’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!