Beerschot-Wilrijk heeft extra motivatie: “Willen zijn droom waarmaken”

Aankomend weekend gaat het dak eraf. Dan zal in een onderling duel worden uitgemaakt wie er gaat promoveren naar de Pro league. Wordt dit Beerschot-Wilrijk of KV Mechelen? De heenwedstrijd eindigde in 0-0 dus spektakel wordt verwacht.

Aan motivatie bij beide ploegen alvast geen gebrek, al heeft Beerschot nog een extra beweegreden om voluit te gaan. Vandaag is het immers exact twee jaar geleden dat Marc Steenackers ongelukkig om het leven kwam. De voormalig algemeen directeur stierf toen na een verkeersongeval, maar bij Beerschot is men hem nog lang niet vergeten.

VANAVOND EN MORGEN!! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000EURO!!!

EN MEESPELEN IS GRATIS!!! facebook

Jaarlijks wordt de herdenkingswedstrijd ‘Memorial Marc Steenackers’ georganiseerd en een spandoek van hem hangt elke thuiswedstrijd in tribune 2. Maar ook de finale van aanstaande zaterdag zal aan hem worden opgedragen. “Aanstaande zaterdagnamiddag probeert Beerschot in Mechelen de tweede finalewedstrijd winnend af te sluiten om op die manier de grote promotiedroom van de club én van Marc te verwezenlijken”, klinkt het op de clubwebsite.

Het bericht Beerschot-Wilrijk heeft extra motivatie: “Willen zijn droom waarmaken” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!