Ndongala vereeuwigt Bayat in rapnummer: “Mogi is geen terrorist, dan moet hij zo ook niet behandeld worden”

U weet het of u weet het niet, maar Dieumerci Ndongala is niet alleen de aanvaller van KRC Genk. Onder de naam ‘Ndongalife’ runt hij zijn eigen muzieklabel en ergens bestaat zelfs de opname van een onuitgebracht nummer over zijn makelaar Mogi Bayat.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ndongala vereeuwigt Bayat in rapnummer: “Mogi is geen terrorist, dan moet hij zo ook niet behandeld worden”

U weet het of u weet het niet, maar Dieumerci Ndongala is niet alleen de aanvaller van KRC Genk. Onder de naam ‘Ndongalife’ runt hij zijn eigen muzieklabel en ergens bestaat zelfs de opname van een onuitgebracht nummer over zijn makelaar Mogi Bayat.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!