BREAKING: Club Brugge neemt bekende namen niet mee in de Champions League

Club Brugge heeft de lijst 25 met spelers voor de Champions League moeten inleveren bij de UEFA. Trainer Ivan Leko heeft een aantal harde beslissingen moeten nemen en een aantal bekende namen gaan niet mee.

De opvallendste afwezige in de lijst is Ivan Tomecak. De Kroaat was begin dit seizoen nog enkele keren titularis, maar nu verkiest Leko spelers als Cools, Mata, Diatta, Vlietinck en Dennis voor zijn rechterflank.

Ook de overbodige doelmannen Gabulov en Hubert hoeven niet te dromen van een wedstrijd in de Champions League. Ook jonkies Baiye en Openda ontbreken, maar zij kunnen mogelijk later nog aan de B-lijst toegevoegd worden.

 

Het bericht BREAKING: Club Brugge neemt bekende namen niet mee in de Champions League verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!