Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

OPVALLEND: ‘Johan Boskamp schuift gewaagde titelkandidaat naar voren!’

Aanstaande zondag staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Club staat al tien punten voor en dus zal Anderlecht er voor moeten gaan. Daartegenover staat dat na de reguliere competitie de punten door twee worden gedeeld, en in de play-offs nog veel kan veranderen.

“Het valt echt nog niet te zeggen wie kampioen wordt”, aldus Johan Boskamp in Het Nieuwsblad. De Nederlandse analist schuift wel een opvallende kandidaat naar voren. “Misschien wel Charleroi. Ik hoop het wel niet voor de voetballiefhebbers. Mata moet in Genk plots offensiever voetballen en raakt geen knikker meer.”

Het bericht OPVALLEND: ‘Johan Boskamp schuift gewaagde titelkandidaat naar voren!’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *