Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

OPVALLEND! ‘Club Brugge lijkt te verrassen met ware stunttransfer’

Een opmerkelijk transfer lonkt in de Jupiler Pro League. Naar verluidt wil Club Brugge zich op huurbasis gaan versterken met Arsenal-doelman David Ospina. Hij wil graag speelminuten maken om zijn plaats voor de WK-selectie met Colombia te behouden.

Ook in zijn thuisland wordt de Brugse interesse druk besproken. Volgens Antena 2 zou de Belgische competitieleider weldra zijn belangstelling omzetten in een officieel bod, om Ospina te huren van The Gunners.

Het bericht OPVALLEND! ‘Club Brugge lijkt te verrassen met ware stunttransfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *