Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Huurling zit met heimwee en wil in januari al terugkeren naar Anderlecht’

Anderlecht stuurde aan het begin van het seizoen aanvaller Silvère Ganvoula op huurbasis naar KV Mechelen maar een succes werd het niet. Hij wil graag in de winterstop weer terugkeren naar Paars-Wit. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden.

Tot dusver speelde Ganvoula slechts 9 matchen voor KV Mechelen. in die duels scoorde hij niet, wel leverde hij een assist af. Onder de nieuwe coach Aleksandar Jankovic komt de Congolees nog minder in het stuk voor.

 

Het bericht ‘Huurling zit met heimwee en wil in januari al terugkeren naar Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *