Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

GOOGLE: Dit zijn de tien meeste gezochte Rode Duivels!

Eden Hazard is als winnaar uit de bus gekomen als meest gezocht Rode Duivel van 2017 op Google.Uit de cijfers die de zoekmachine zelf publiceerde voert de kapitein van de Belgen de lijst aan voor Dries Mertens en Romelu Lukaku.

De volledige top 10 op basis van het aantal zoekopdrachten op Google: 1. Eden Hazard 2. Dries Mertens 3. Romelu Lukaku 4. Kevin De Bruyne 5. Axel Witsel 6. Thibaut Courtois 7. Thomas Meunier 8. Radja Nainggolan 9. Leander Dendoncker 10. Michy Batshuayi

Het bericht GOOGLE: Dit zijn de tien meeste gezochte Rode Duivels! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *