‘Gent en Anderlecht denken aan smaakmaker uit de Belgische competitie’

We zijn inmiddels begin november en dat wil zeggen dat de winterse transferperiode steeds dichterbij komt. Verschillende clubs kijken al uit naar versterking en KAA Gent en RSC Anderlecht zouden zelfs dezelfde speler op het oog hebben.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Gent en Anderlecht denken aan smaakmaker uit de Belgische competitie’

We zijn inmiddels begin november en dat wil zeggen dat de winterse transferperiode steeds dichterbij komt. Verschillende clubs kijken al uit naar versterking en KAA Gent en RSC Anderlecht zouden zelfs dezelfde speler op het oog hebben.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!