‘Sint’ Felice Mazzu verwijst subtiel naar het oude Standard: “Er is slechts één coach in België die het wedstrijdverloop kan…

‘Sint’ Felice Mazzu verwijst subtiel naar het oude Standard: “Er is slechts één coach in België die het wedstrijdverloop kan veranderen tijdens een onderbreking” Foto: © photonews 30 oktober 2016 11:29<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. STVV-Charleroi lag zaterdagavond noodgedwongen vijf minuten stil toen een rookgordijn boven Stayen neerdaalde. Schuldige was de meegereisde aanhang van de Zebra’s die een bengaals vuurwerk afstak. Als een ware heilige ging ‘Sint’ Felice Mazzu de Charleroi-fans smeken om zich gedeisd te houden. Verder sprak de oefenmeester ook even zijn manschappen toe. Die troepten tijdens de onverwachte…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Sint’ Felice Mazzu verwijst subtiel naar het oude Standard: “Er is slechts één coach in België die het wedstrijdverloop kan…


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!