Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Sint’ Felice Mazzu verwijst subtiel naar het oude Standard: “Er is slechts één coach in België die het wedstrijdverloop kan…

‘Sint’ Felice Mazzu verwijst subtiel naar het oude Standard: “Er is slechts één coach in België die het wedstrijdverloop kan veranderen tijdens een onderbreking” Foto: © photonews 30 oktober 2016 11:29<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. STVV-Charleroi lag zaterdagavond noodgedwongen vijf minuten stil toen een rookgordijn boven Stayen neerdaalde. Schuldige was de meegereisde aanhang van de Zebra’s die een bengaals vuurwerk afstak. Als een ware heilige ging ‘Sint’ Felice Mazzu de Charleroi-fans smeken om zich gedeisd te houden. Verder sprak de oefenmeester ook even zijn manschappen toe. Die troepten tijdens de onverwachte…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Sint’ Felice Mazzu verwijst subtiel naar het oude Standard: “Er is slechts één coach in België die het wedstrijdverloop kan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *