Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Ivan Leko legt uit waarom hij Yohan Boli, zijn gevaarlijkste aanvaller nochtans, 90 minuten op de bank hield

Ivan Leko legt uit waarom hij Yohan Boli, zijn gevaarlijkste aanvaller nochtans, 90 minuten op de bank hield Foto: © photonews 30 oktober 2016 17:38<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. STVV had tegen Charleroi drie punten nodig om de rust op Stayen te laten terugkeren. Toch kwamen de Truienaars weer niet verder dan een punt. Opvallend was bovendien dat niet voor het eerst een middenvelder en een verdediger voor de goals moesten zorgen. Nick Proschwitz kreeg in de punt de voorkeur op Yohan Boli. De Duitser werkte hard, maar miste zoals vaker de koelbloedigheid om…

Lees verder op Belgium Soccer: Ivan Leko legt uit waarom hij Yohan Boli, zijn gevaarlijkste aanvaller nochtans, 90 minuten op de bank hield

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *