Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Reviewcommissie: deze spelers mogen het van ons in Brussel gaan uitleggen

Reviewcommissie: deze spelers mogen het van ons in Brussel gaan uitleggen Foto: © photonews 28 oktober 2016 13:07<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ook tijdens deze midweekspeeldag kropen we met de redactie in het hoofd van de befaamde Reviewcommissie. Wij zagen opnieuw enkele spelers die wel een oproeping verdienen. De Reviewcommissie komt maandag pas samen, wij zorgen nu al voor een geheugensteuntje. Er komen er meteen twee uit de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Sint-Truiden. Cuevas ging, toen het spel al stillag, helemaal over de rooie en tackelde vol op de hiel van…

Lees verder op Belgium Soccer: Reviewcommissie: deze spelers mogen het van ons in Brussel gaan uitleggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviewcommissie: deze spelers mogen het van ons in Brussel gaan uitleggen

Reviewcommissie: deze spelers mogen het van ons in Brussel gaan uitleggen Foto: © photonews 28 oktober 2016 13:07<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ook tijdens deze midweekspeeldag kropen we met de redactie in het hoofd van de befaamde Reviewcommissie. Wij zagen opnieuw enkele spelers die wel een oproeping verdienen. De Reviewcommissie komt maandag pas samen, wij zorgen nu al voor een geheugensteuntje. Er komen er meteen twee uit de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Sint-Truiden. Cuevas ging, toen het spel al stillag, helemaal over de rooie en tackelde vol op de hiel van…

Lees verder op Belgium Soccer: Reviewcommissie: deze spelers mogen het van ons in Brussel gaan uitleggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *