Ooit aanstormend talent bij Anderlecht, nu routinier bij Charleroi: “Dit is zijn beste seizoen sinds ik hier trainer ben”

Ooit aanstormend talent bij Anderlecht, nu routinier bij Charleroi: “Dit is zijn beste seizoen sinds ik hier trainer ben” Foto: © photonews 28 oktober 2016 09:23<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Er was een tijd dat Christophe Diandy te boek stond als een aanstormend talent bij RSC Anderlecht. Na schaarse speelminuten bij paars-wit trok de timide Senegalees op zijn 21ste naar Charleroi. Daar is Diandy, bijna 26 ondertussen, aan zijn vierde seizoen toe. De middenvelder trok tussendoor één jaar naar de buren uit Bergen, maar mag zich ondertussen een routinier van het Zwarte Land…

Lees verder op Belgium Soccer: Ooit aanstormend talent bij Anderlecht, nu routinier bij Charleroi: "Dit is zijn beste seizoen sinds ik hier trainer ben"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!