Club Brugge écht onder stoom: technisch en tactisch top, goede mentaliteit en soms zelfs… Tiki-taka

Club Brugge écht onder stoom: technisch en tactisch top, goede mentaliteit en soms zelfs… Tiki-taka Foto: © Photonews 28 oktober 2016 09:52<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is u ongetwijfeld ook opgevallen: Club Brugge komt hélemaal boven water na een ietwat moeilijke periode aan het begin van het seizoen. De spelers van Michel Preud’homme legden de voorbije weken heel goed voetbal op de mat, en dat ondanks het feit dat er heel wat sterkhouders out zijn. We herhalen het nog eens: Bjorn Engels, Brandon Mechele, Laurens De Bock, Lior Refaelov en José…

Lees verder op Belgium Soccer: Club Brugge écht onder stoom: technisch en tactisch top, goede mentaliteit en soms zelfs… Tiki-taka


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!