Uw mening is duidelijk: “Schaf midweekvoetbal af”

Uw mening is duidelijk: “Schaf midweekvoetbal af” Foto: © photonews 27 oktober 2016 13:41<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. We hadden erop geanticipeerd: ons debat van gisteren ging over midweekvoetbal. Niet simpel voor de werkende mens, want er waren heel wat kilometers af te leggen en de volgende dag moesten er veel heel vroeg uit hun bed. De protesten waren dan ook navenant. In Anderlecht – niet de verste verplaatsing – toonden die van KV Mechelen zich solidair met de mensen die honderden kilometers moesten afleggen. Genk-Charleroi is 140 kilometer enkel, Westerlo-Brugge 150, net…

Lees verder op Belgium Soccer: Uw mening is duidelijk: "Schaf midweekvoetbal af"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!