Maes legt uit waarom hij de Genkse parel op de bank zette en ziet muziek in het nieuwe systeem

Maes legt uit waarom hij de Genkse parel op de bank zette en ziet muziek in het nieuwe systeem Foto: © photonews 27 oktober 2016 15:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk verscheen niet met de gebruikelijke elf aan de aftrap in en tegen Charleroi. De afwezigheid van Thomas Buffel, die sukkelde met de bil, was ingecalculeerd. Dat ook Leon Bailey op de bank zat, was wél opvallend. De Jamaicaanse winger zit niet in blakende vorm. Op Mambourg mocht Bailey nog een dikke tien minuten invallen, maar ook met hem erbij gingen…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes legt uit waarom hij de Genkse parel op de bank zette en ziet muziek in het nieuwe systeem


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!